Klap eens in je handjes: blij, blij, blij! Dit liedje kennen we allemaal. Kom je het meezingen op vrijdag 26 augustus a.s. Samen met je papa, mama, opa, oma of een andere volwassene. Je bent van harte welkom om 9.15 uur (0-2 jaar) of 10.15 uur (2-4 jaar) in de muziekschool, Zeeweg 123.

‘Van deze juf wordt iedereen blij’
Lilian van der Peet verzorgt dit vrolijke en gevarieerde uurtje vol muziekplezier. Zij is professioneel docent van Muziek voor baby’s en peuters en zingt en speelt bekende en nieuwe liedjes. Met deze gezellige Sing-in frist Lilian het geheugen op, waardoor de liedjes en de activiteiten weer een plaats veroveren in het gezin. Na de Sing-in worden de liedjes thuis weer gezongen en nog een keer, en nog een keer, en nog…

Wie slim is, maakt muziek
Muziek stimuleert de taalontwikkeling, maar ook de sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Muziek maakt slim.

Geef je op door een mailtje te sturen naar: muziekschool@katwijk.nl
Doe het snel, want vol = vol. De kosten zijn 5 euro per kind/gezin. Dit betaal je contant op vrijdag 26 augustus. Tot dan!

En dan
Voor wie de sing-in leuk vindt en ermee wil doorgaan, is er goed nieuws. De Muziekschool biedt namelijk wekelijks een muzikaal uurtje voor baby’s, kleuters en peuters. Met juf Lilian van der Peet.

Comments

comments

DELEN