KATWIJK – De klusworkshop voor vrouwen gaat in april van start. Het klusproject is voor dames in de Molenwijk/Katwijk aan de Rijn.

Het klusproject is een initiatief van de bewonersgroep Molenwijk en wordt ondersteund door het Welzijnskwartier. In vijf bijeenkomsten wordt door vrijwilligers en lokale bedrijven op een begrijpelijke manier verschillende technieken besproken, van onder andere schilderen, behangen, band plakken, een lamp ophangen en het boren van gaatjes.

De workshop wordt uitgevoerd in het voormalig PMT-gebouw, Tulpstraat 15A Katwijk aan de Rijn, op maandagmiddag van 13.30-15.30 uur uitsluitend voor vrouwen. De data van uitvoering zijn; 10-18-24 april en 1 en 8 mei.

Dit project wordt over het hele jaar uitgevoerd voor alle wijken in Katwijk. Voor aanmelding (alleen bewoonsters molenwijk) aglaterveer@ziggo.nl of riapaap@welzijnskwartier.nl

Comments

comments

DELEN

5 REACTIES

      • Ik vind het nogal bot dat je zegt dat vrouwen en klussen geen goede combi zijn. Er zijn heel veel vrouwen die klussen en het nog beter doen dan de mannen.
        Je scheert nu alles over 1 kam, want jij kent mij niet en weet of ik wel of niet kan klussen.

Comments are closed.