Heel Katwijk begint langzaam weer de kriebels te krijgen van het wachten; SKA NYE 16/17 komt er bijna aan! De kaarten van het beste feest van het jaar zijn beschikbaar op www.skakatwijk.nl. De toegang is vanaf 18 jaar, ID is verplicht.

Wat voor spektakel staat ons nu weer te wachten? Scum is ook dit jaar weer het decor RudolfPalooza. Nadat vorig jaar piraten het podium betraden, is het nu tijd voor zombies, kettingzagen & shotguns in The Night of The Walking Dead Rudolfs. The Rudolfs zullen er samen met Trabant en Tropical Party Soundsystem een absoluut topfeest van maken.

Schudden op zijn grondvesten
Full House staat ook dit jaar weer vol met de beste dance en house die Katwijk te bieden heeft. Megalo, Stan Frijns, Spek, AF-1, Mystica, R3CKLESS & Tilago gaan de beste EDM, House en Dance tracks draaien
De Quake Area zal ook dit jaar weer schudden op zijn grondvesten met Homegrown hardstyle van topniveau! Estaloca, Chronic Distortion, Son-T, Infader, N-Ergetic en Digi Brothers gaan de avond naar een hoger niveau tillen!

PodKaraoke
Nieuw dit jaar is de PodKat-tent. De mannen van PodKat hebben dit jaar in rap tempo vele harten gewonnen in Katwijk door hun hilarische internetfilmpjes. Maar speciaal voor SKA NYE gaan ze een compleet andere kant op, PodKat Karaoke? PodKaraoke!

Knisperend vuur
Natuurlijk zijn ook de boys van Reset weer van de partij. Ditmaal draaien ze bij de tent bij CampFire. Hun warme beats zullen het goed doen bij het knisperende vuur. Als dit alles niet garant staat voor een topfeest, dan weten wij het ook niet meer. Dit jaar wordt echt een absolute knaller.

Vrijwilligen op SKA?
Hou Kattuk.nl en de facebook van SKA (facebook.com/skakatwijk) goed in de gaten voor teasers, time-tables en de laatste updates. Wil je naast feesten, ook nog een steentje bijdragen bij het beste feest van het jaar? Dan heb je geluk! We zoeken nog vrijwilligers. Naast gratis toegang tot het feest, krijg je als vrijwilliger nog meer voordeeltjes. Ben je geïnteresseerd? Meld je aan op de website!

Foto: PR