Een avond vol met Schotse en Engelse Folk. Other Roads is ontstaan nadat John Wright, Engelands best en meest bekende folkzanger en songwriter in 2008 plotseling overleed.
Zo besloten de bandleden in de geest van John Wright de band niet op te heffen maar door te gaan onder de naam Other Roads. De band brengt de muziek op een moderne vlotte manier zonder afbreuk te doen aan de traditionele sfeer.

Prachtige ballades, driestemmig gezongen en met begeleiding op gitaar, mandolie en viool worden afgewisseld met vrolijke en opzwepende nummer.

De bandleden Pete Abbott, Gregor Borland en Dave Walmisley weten het publiek aan zich te binden. Other Roads speelt o.a. eigen- en nummers geschreven door John Wright.
Other Roads is op tournee door de Europa en KenO is er in geslaagd de band naar Katwijk te halen.

Kaarten voor dit concert in ’t Zandgat, EA Borgerstraat 58 op zaterdag 12 november kunt u bestellen op de website www.kenokatwijk.nl. Ook zijn ze verkrijgbaar aan het kantoor van K&O Katwijk aan de Sluisweg 16 of telefonisch te reserveren onder tel. nr. 071-4016400 (van ma. t/m vr. tussen 9.00 en 13.00 uur).

Comments

comments

DELEN