KATWIJK – Op zaterdag 2 september zal van 9:00 tot 13:30 uur Olympics op maat plaatsvinden in Katwijk.

Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Welzijnskwartier in samenwerking met Katwijkse sportverenigingen en laat sporters met een beperking en samenkomen. Tijdens dit evenement kun je deelnemen aan verschillende sporten. Er kan worden gekeken bij verschillende demonstraties of worden deelgenomen aan Clinics die verzorgd worden door verschillende Katwijkse sportaanbieders voor mensen met een beperking.

Het evenement ‘Olympics op maat’ zal op 3 verschillende sportlocaties in Katwijk plaatsvinden, welke allemaal op en rondom sportpark de Krom liggen. Diverse sportvormen die vertegenwoordigd zullen zijn: rolstoelbasketbal, tafeltennis, atletiek, voetbal etc. Deze dag bied ook de mogelijkheid om eens te sporten tegen familie en vrienden.

DOE JE MEE?
Deze sportdag wordt speciaal georganiseerd om het sportaanbod voor mensen met een beperking in de gemeente Katwijk onder de aandacht te brengen. Dit voor mensen die zoekende zijn naar een geschikte sport die aansluit bij hun beperking.

Op deze manier hopen we een sportieve dag te organiseren waarin mensen een kijkje kunnen nemen in het leven van een sporter met een beperking. Dus nodig vrienden, familie en kennissen uit en dan we jullie graag op zaterdag 2 september.

Comments

comments

DELEN