In de gemeente zijn veel sportvoorzieningen. Deze worden vooral ’s avonds en in het weekend gebruikt. De rest van de week worden de sportparken weinig gebuikt. Graag horen wij van u wat u zou doen met een lege kantine of een leeg trainingsveld. Alle inwoners van Valkenburg zijn van harte welkom om mee te denken op dinsdag 5 juli van 19.00 – 21.30 uur bij v.v. Valken’68, Duyfraklaan 9. Van 19.00 uur tot 19.30.00 uur kunnen belangstellenden binnenlopen en om 19.30 uur begint het programma.

Ideeën
Is de sportvereniging misschien een leuke een gezellige plek waar senioren elkaar kunnen ontmoeten? Is het mogelijk om een kookcursus te organiseren of een verjaardagspartijtje? Kunnen er taallessen of huiswerkbegeleiding plaatsvinden, eventueel gecombineerd met sporten?

Sportieve clubs
De gemeente is een proef gestart bij v.v. Katwijk op Sportpark De Krom. Ook v.v. Valken ‘68 doet hieraan mee. Op deze manier kunnen veel meer mensen gebruik maken van hun accommodatie. De proef duurt een jaar. De pilot van Vitale Sportverenigingen draagt bij aan het multifunctioneel gebruik van sportaccommodaties.

Comments

comments

DELEN