Op donderdag 27 april viert JVC De Schuit traditiegetrouw groot feest. Het is namelijk weer tijd voor het leukste gratis festival in de Dwarsstraat. Anneke van Duijn-Schaap vertelt dat het vaste team bestuursleden en vrijwilligers achter de schermen hard bezig is met alle voorbereidingen.

Het programma is inmiddels al wel compleet. De Katwijkers van NOAD krijgen de eer het festival te openen met hun mix van garage, blues en stoner. Vervolgens is het de beurt aan garagerockers BARTEK die hun debuutalbum ‘HOLLAND’ komen presenteren. Na deze heerlijke opwarmers zijn de koningen van Death Alley aan de beurt met hun klassieke hardrock die doet denken aan de 70’s. Tot slot komen de Rotterdammers van Iguana Death Cult het festival met een knal afsluiten. Tussen de bands door draait DJ-duo Disco Rebels op volle toeren.

Van Duijn-Schaap: ‘Het is mooi om te zien dat we naast de onlangs gevormde samenwerking tussen Kattuk.nl en Welzijnskwartier nu ook de handen hebben kunnen schudden met de Oranjevereniging.’ Op Koningsnach geeft de OV onder hun eigen vlag namelijk een feest op het terrein van De Schuit.

Je kunt je nog aanmelden als vrijwilliger achter de bar. Mail dan naar vrijwilligers@deschuit.nl. Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl of www.facebook.com/jvcdeschuit.

Comments

comments

DELEN