Voor de kringavond op woensdagavond 5 oktober is Joke Kant uitgenodigd bij Vrouwenkring Naomi. Deze Katwijkse predikantsvrouw heeft jarenlang poppen gemaakt van zelfhardende klei en klei die gebakken moet worden in de oven. Daarna ontstond het verzamelen van porseleinen poppen. Hieruit is haar hobby gegroeid om Bijbelse taferelen uit te beelden met deze poppen.

De diverse tentoonstellingen hebben menigeen ontroerd en ook op deze kringavond zijn taferelen te bewonderen. ‘Het belooft een prachtige avond te worden!’ Alle dames zijn weer van harte welkom. Ook als u nog nooit bent geweest, kunt u aanschuiven en breng gerust uw vriendin of zus mee.

Vrouwenkring Naomi heeft geen drempel, er wordt geen contributie geheven. Op elke kringavond wordt er gecollecteerd voor het goede doel en de onkosten. De activiteiten van deze kring vinden plaats in de grote zaal van de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64, Katwijk. Vanaf 19.30 uur is de koffie klaar. Het programma begint om 20.00 uur en is om ca. 22.00 uur afgelopen. Voor het volledige programma van het nieuwe seizoen en meer informatie over Naomi: www.ontmoetingskerkkatwijk.nl.

Comments

comments

DELEN