Zaterdag was het dan eindelijk zover, de eerste DBBR Ranking werd gehouden in De Katwijkse Dartvereniging. 39 Heren en 9 Dames verzamelden zich in onze vereniging om de strijd met elkaar aan te gaan voor de rankingslijst van de regionale dartbond.

Herenfinale
Bij de heren ging de winst naar Kristiaan de Boer (Leiden), hij versloeg in de finale Arie van den Eijkel (Lisse) met 5-3.

Damesfinale
Bij de dames ging Ellis Burink (Valkenburg) met de titel aan de haal, zij versloeg in de finale Tilly Vissers (Alphen aan de Rijn) met 3-2.

Statistieken
De hoogste finish werd deze avond gegooid door Anja van Beek, bij de dames wist zij 138 uit te gooien. In totaal is er 18x 180 gegooid, Andre Ligthart en Kristiaan de Boer wisten 3x deze maximale score te gooien.

Katwijkers
Uiteraard deden er ook weer de nodige Katwijkers mee aan deze dart ranking. Ray van den Oever en Elmer Kralt wisten het te schoppen tot de laatste 8 in de winnaarsronde, helaas werden ze in de kwartfinale uitgeschakeld.

Kees Zuijderduijn wist zich naar de halve finale te loodsen van de verliezersronde, hij kwam in deze ronde op een 2-0 voorsprong maar helaas wist hij niet af te maken tegen Max de Jong, Max won uiteindelijk de partij met 3-2.

Voor meer darts in Katwijk www.dekatwijksedartvereniging.nl

Comments

comments

DELEN