KunstenaarsCollectief KuCo doet mee met de Week van de Amateurkunst (WAK) in Katwijk aan Zee. De WAK is van 28 mei tot en met 5 juni.

Diverse KuCo leden hebben werk staan en hangen in de kunst etalage op het Emmaplein en de etalage van de KuCo galerie op het adres Noordzeepassage 103 in Katwijk aan Zee (tegenover de hoofdingang van de Hema). De etalages zijn herkenbaar door de poster van het WAK.

De Week van de Amateurkunst is een landelijk initiatief met als doel de lokale amateurkunst extra te belichten. De Gemeente Katwijk en het Welzijnskwartier hebben alle kunstenaars in Katwijk al begin dit jaar opgeroepen om mee te doen. Helaas konden de locaties van KunstenaarsCollectief KuCo niet in het programma worden opgenomen. Op het moment dat het programma werd samengesteld wisten zij namelijk nog niet of zij nog steeds gebruik konden maken van de etalages in Katwijk. Deze plekken worden, met dank aan Krol bv, tijdelijk door KuCo gebruikt in verband met leegstand van de winkelpanden.

KuCo is een regionaal KunstenaarsCollectief waarin (amateur) kunstenaars zich hebben verenigd om gezamenlijk hun werk te laten zien. Allerlei kunstenaars, zoals schilders, fotografen, makers van beelden, objecten en gedichten, zijn aangesloten.

Iedereen is van harte welkom om de het werk van de KuCo leden in de etalages te komen bekijken en gezellig de galerie te bezoeken. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag open van 13 tot 17 uur.

Comments

comments

DELEN