Het Katwijks Museum/Genootschap Oud Katwijk organiseert op zaterdag 24 juni, van 10:00 tot 16:00 uur,  een  Particuliere Kunstbeurs.

De toegang tot de verkoopruimte van de kunstbeurs is gratis. Hiermee krijgen particulieren (geen handelaren) een unieke kans hun schilderijen, aquarellen en tekeningen die vóór 2000 gemaakt zijn te koop aan te bieden.
Dit biedt voor anderen de  mogelijkheid om een mooi kunstwerk aan te schaffen voor een aantrekkelijke prijs.

De aangeboden schilderijen moeten een zekere kwaliteit hebben. De kwaliteitsbepaling is aan de organisatie. Zo zal de organisatie geen reproducties toelaten.
Alle ingebrachte werken blijven (voor eigen risico) in het museum hangen tot zaterdag  24 juni 16.00 uur.
Na contante betaling kan het aangekochte kunstwerk door de koper meegenomen worden.
De financiële afhandeling met de inbrengers van het kunstwerk vindt plaats direct na afloop van de beurs tussen 16.00 en 17.00 uur. Het Genootschap Oud Katwijk bemiddelt tussen de particuliere kopers en verkopers. Afhankelijk van de verkoopprijs wordt na verkoop als bijdrage in de onkosten tot 500 euro 15 procent en boven de 500 euro 10 procent van de verkoopprijs in rekening gebracht.

  • U kunt uw kunstwerken inbrengen op donderdag 22 juni van 14.00 uur tot 21.00 uur en vrijdag 23 juni van 14.00 uur tot 21.00 uur.

 Een combinatie met een bezoek aan het museum is natuurlijk mogelijk. Hiervoor wordt wel de geldende entreeprijs gevraagd.  Met een Museumkaart is de toegang gratis.

Comments

comments

DELEN