FOTOGemeente Katwijk

KATWIJK – Wethouder Jacco Knape heeft op 13 april aan 10 organisaties het KW! Label uitgereikt. Het KW! Label wordt door Katwijk Marketing gegeven aan een evenement dat bijdraagt aan het toerisme en de recreatie in de gemeente.

Tijdens het uitreiken van de certificaten sprak Jacco Knaap de hoop uit dat de labels worden gezien als een blijk van respect en van waardering voor de inzet van de vele enthousiaste dorpsgenoten die deze evenementen mogelijk maken. Hij doelde daarbij niet alleen op de betrokken bestuursleden die voor de uitreiking waren uitgenodigd, maar ook de vele andere betrokken vrijwilligers.

De evenementen die in 2017 het KW! label hebben ontvangen zijn:
de Open Tuinen Dag
BeachPower!
de Katwijkse Oranjefeesten
Katwijk Fietst
de Kippen- en Kuikenloop
de Paardenmarkt Rijnsburg
de Toeristenmarkt
SAR Katwijk
het Noordzee Zomerfestival
de Flower Parade Rijnsburg

KW! label
Bijna alle evenementen in Katwijk worden georganiseerd door vrijwilligers maar lijken veel op commerciële evenementen. Het KW! Label moet bezoekers een idee geven over de professionaliteit van het evenement. Het label zegt verder ook iets over de maatschappelijke rol van een evenement.

Het wordt toegekend aan organisaties die bereid zijn om verder te kijken dan hun eigen belangen en die actief bijdragen aan het verbeteren van de uitstraling van onze gemeente. Het label is voor mogelijke sponsors en andere partners een aanbeveling tot samenwerking.

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

  1. Zou zo’n KW label ook niet eens aan een politieke partij in Katwijk toegekend kunnen worden? Het verbetert de uitstraling. Misschien gaan ze dan eindelijk samen werken en gaan meer inwoners naar de stembus.

Comments are closed.