In Beekbergen mag de vlag uit: Henny Giesdoorn-Baars, die zich inschreef voor de DIT! is Katwijk-nieuwsbrief, won een verblijf voor twee personen in het Katwijkse boetiekhotel Suites aan Zee!

Henny woont op zo’n 150 kilometer van de kust, maar viert al haar hele leven vakantie in Katwijk: eerst met haar ouders en inmiddels alweer vele jaren met haar eigen gezin. Normaal gesproken brengt ze haar vakanties door in haar caravan op Camping De Zuidduinen, maar nu mag zij Katwijk wel op een heel luxe manier gaan beleven: vanuit een van de prachtige, modern ingerichte hotelsuites van het in februari geopende ‘Suites aan Zee’.

Het is niet voor niets dat Henny telkens weer terugkeert naar de badplaats: “Katwijk is natuurlijk prachtig. En er gebeurt van alles. Via de nieuwsbrief blijf ik op de hoogte van de vele activiteiten die er plaatsvinden. Ook de filmpjes vind ik erg leuk. Zo kun je ook op afstand de sfeer een beetje proeven.” Dat Henny een echte Katwijk-fan is, bleek uit het feit dat zij dit jaar al voor de tweede keer de badplaats bezoekt. Op de dag dat de prijs werd uitgereikt nam zij deel aan de Halve van Katwijk, een mooie gelegenheid om opnieuw naar de kust te reizen. Ook dochter Elly was mee.

Henny kreeg een verblijf voor twee personen aangeboden in Suites aan Zee. De luxe en modern ingerichte suites liggen op loopafstand van het strand, de boulevard en het centrum van Katwijk aan Zee. Er is in het souterrain zelfs een kleine bibliotheek voor de gasten te vinden.

Henny was voorlopig de laatste prijswinnaar. Maar DIT! is Katwijk blijft hét kanaal voor informatie over alle leuke dingen die je in en rond Katwijk kunt doen. Ook op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of volg DIT! is Katwijk op Twitter of Facebook.

Comments

comments

DELEN