KATWIJK – In samenwerking met de Johan Cruyff coaches van het Welzijnskwartier organiseren zes jongeren een Cruyff voetbaltoernooi 6 vs. 6. Deze jonge organisators, ook wel de ‘Heroes’ genoemd, organiseren dit toernooi voor jongeren van 10 t/m 12 jaar. Het vindt woensdag 28 februari as plaats op het Cruyff Court in de Molenwijk in Katwijk aan den Rijn.

Cruyff Courts 6 vs. 6 is een landelijk kampioenschap dat voor en door jongeren georganiseerd wordt. De voorrondes vinden woensdag 28 februari plaats vanaf 12:00 uur op het Cruyff Court in de Molenwijk. De winnaars, een jongens- en een meisjesteam, stromen door naar de kwartfinale en maken uiteindelijk kans op de landelijke finale. Naast de winnaars van het 6 vs. 6 toernooi stelt de Cruyff Foundation een ‘Respect Award’ beschikbaar voor het jongens- en meisjesteam dat zich het sportiefst gedraagt tijdens het toernooi. Ten slotte is er voor ieder wat wils, van muziek tot schminken en van springkussens tot een bakje koffie voor de bewoners en ouders.

Wil jij graag mee doen? Zoek de beste voetballers bij elkaar en vorm jouw dreamteam van minimaal 6 en maximaal 10 spelers. Geef jouw team en naam door aan Pascal van der Plas via 0657841112. Meer informatie is ook terug te vinden op de facebookpagina van ‘Jongerenwerk Welzijnskwartier KRV’.

Comments

comments

DELEN