Dinsdag 7 juni stroomde de Tuinzaal van Bernardus vol met leden van Marente. Leo Bellekom, manager zorg Sassenheim, heette iedereen van harte welkom en de gezellige middag kon beginnen. Alle leden vonden het erg leuk om elkaar (weer) eens te ontmoeten.

Er werd volop genoten van een heerlijk driegangenmenu. De soep, kibbeling en groenten en ijs vielen erg in de smaak. Na het eten verzorgde Paul Sellers een muzikaal festijn. Luidkeels zongen de leden mee met hits van onder andere Jan Smit en Frans Bauer. Ook dansten ze er vrolijk op los. Uit de zaal klonken alleen maar positieve geluiden: ‘Het is echt geweldig, volgende keer ga ik weer!’, vertelde een lid die voor het eerst een ledenmiddag bezocht. Een lid die al vaker naar een ledenmiddag is geweest, vertelde enthousiast dat ze ook mee gaat met de boottocht die Marente organiseert.

Na een gezellige bingo verlieten de leden goedgemutst de Bernardus. Ze zijn het er unaniem over eens: op naar meer uitjes van Marente Ledenservice!

Wilt u ook erop uit, samen met andere leden? Bekijk dan de uitjes en activiteiten van Marente en meld u aan. U bent van harte welkom!

Comments

comments

DELEN