Meer dan 50 verenigingen en stichtingen hebben een aanvraag ingediend bij het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk. De jury, bestaande uit ledenraadsleden en collega’s, nomineerde 25 hiervan. De leden van de Rabobank kunnen vanaf 2 december stemmen op hun favoriete wens.

Rabobank Leiden-Katwijk stelt een deel van haar nettowinst beschikbaar voor het Wensenfonds. Hiermee helpt de bank met het versterken van lokale verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. Dit zijn de gemeenten Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Door te stemmen bepalen alle leden van de bank welke wensen uitkomen én welk bedrag er op de cheque komt te staan tijdens de uitreiking. Elk lid mag een stem uitbrengen welke 25 euro waard is. Zo is er echt sprake van een aandeel in elkaar.
Er zijn wensen genomineerd uit alle kernen van het werkgebied van de bank. In Katwijk zijn St. Asareel, Vereniging HCHWA-D, Hervormd Gereformeerd Jeugdverband, IJsclub Voorwaarts Katwijk, St. Kunstvereeniging Katwijk / DunaAtelier, St. Openbare Bibliotheek Katwijk en Chr. Muziekvereniging UNI genomineerd. In Rijnsburg Ruitervereniging De Burchtruiters, Chr. Gymnastiekvereniging D.W.S. en PCBO De Schakel. In Valkenburg St. Dierenweide Duyfrak, St. Nationaal Smalspoor en Valkenburg’s Harmonie.

De leden van Rabobank Leiden-Katwijk ontvangen allen een persoonlijke stemcode als bijlage bij het ledenmagazine Dichterbij. Stemmen kan op de website www.dichterbijleidenkatwijk.nl. Hier zijn alle genomineerde wensen terug te vinden.

Comments

comments

DELEN