45 verenigingen en stichtingen hebben een aanvraag ingediend bij het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk. Een beoordelingscommissie nomineerde 21 hiervan. De leden van de Rabobank kunnen vanaf 1 juni weer stemmen op hun favoriete wensen.

Rabobank Leiden-Katwijk stelt een deel van haar nettowinst beschikbaar voor het Wensenfonds Hiermee helpt de bank met het versterken van lokale verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. Dit zijn de gemeenten Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Door te stemmen bepalen alle leden van de bank welke wensen uitkomen. Zo is er echt sprake van een aandeel in elkaar.

De wensen zijn dit keer onderverdeeld in de categorieën: Buurt & Wijk, Sport & Cultuur en de combinatie Zorg, Onderwijs en Duurzaamheid. In elke categorie kan één stem worden uitgebracht. Er zijn wensen genomineerd uit alle kernen van het werkgebied van de bank. De leden van Rabobank Leiden-Katwijk ontvangen allen een persoonlijke stemcode. Stemmen kan op de website www.dichterbijleidenkatwijk.nl. Hier zijn alle genomineerde wensen terug te vinden. De volgende inschrijfronde voor het Rabobank Wensenfonds start in september.

Comments

comments

DELEN