De fractie van D66 Katwijk verwelkomt Lenneke Bosman als nieuw burgerraadslid.

Lenneke heeft zich tijdens verschillende verkiezingen ingespannen voor de campagne, was nauw betrokken bij het schrijven van het verkiezingsprogramma en was als steunfractielid actief voor D66. Door het vertrek van Stef Vink zal zij zich nu gaan inzetten als burgerraadslid.

‘Lenneke is nieuwsgierig en heeft een open blik, zij stelt vragen die je aan het denken zetten,’ aldus fractievoorzitter Ralf Boland. ‘Haar inzet is altijd geweldig geweest, ik weet zeker dat ze daarom de juiste keus is om onze fractie weer compleet te maken.’ Lenneke: ‘Katwijk is een prachtige gemeente en ik vind het een mooie taak om het sociaal-liberale gedachtegoed hier te mogen uitdragen. We hebben een kleine fractie maar we merken dat wij een belangrijke stem zijn voor de Katwijkse bevolking met progressieve opvattingen. In onze groeiende gemeente zal de behoefte daaraan toenemen. Ik ben van plan met een kritische en constructieve houding invulling te geven aan het burgerraadslidmaatschap.‘

Stef heeft een beurs toegewezen gekregen om in Brazilië sociale geschiedenis te gaan studeren. Stef: ‘Al lang had ik de ambitie om eens in het buitenland te gaan studeren, wat mij een enorme culturele en educatieve verrijking lijkt. Dat betekende jammer genoeg wel dat ik mijn functie als burgerraadslid moest neerleggen, iets dat ik deed met pijn in het hart.’ Als fractie zullen we Stef voorlopig digitaal op de hoogte houden van de politieke ontwikkelingen in onze gemeente. ‘Voorlopig, want ik ben van plan om na mijn studie terug te komen in onze gemeente,’ aldus Stef.

Ralf: ‘Namens de hele afdeling wil ik Stef bedanken voor zijn tomeloze inzet de afgelopen twee jaar. We zullen hem gaan missen, maar wensen hem natuurlijk heel veel plezier en succes met zijn studie. Ook wil ik Lenneke feliciteren en van harte welkom heten in de fractie.’ Lenneke wordt tijdens de raadsvergadering van 1 oktober benoemd.

Comments

comments

DELEN