In Noordwijk vindt op zondag 7 augustus de 2e editie van het Levende Beelden Festival plaats.

Een levend standbeeld is subtiel en verrassend tegelijk en staat voor humor, emotie en expressie. Het trekt de aandacht van de voorbijgangers; ze blijven verwonderd staan. Een levend beeld staat niet zomaar stil, maar voert een dialoog met het publiek via bewegingen.

Wereldkampioenen
Op diverse locaties aan de kust treden er 25 levende beelden op; op de Koningin Wilhelmina Boulevard en in het begin van de Hoofdstraat. Zij showen hun talent en vermaken het publiek met hun prachtige acts. De Wereld Kampioen Living Statues van 2014 ‘De Verwondering’ en de wereldkampioen Living Statues 2015/2016 ‘Roest’ zijn aanwezig. Ook zullen er diverse steltlopers en straatartiesten hun kunsten vertonen. De steltlopers dansen vol trots de sterren van de hemel en de straatartiesten vermaken op een uitzonderlijke manier het publiek. En langs de route zullen er diverse straatmuzikanten hun muzikale kwaliteiten ten gehore brengen.

Route
Bezoekers kunnen van 13.00 tot 18.00 uur de route langs de levende beelden lopen. De organisatie is in handen van Stichting FEIN, onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Noordwijk. Zie voor meer informatie: https://www.facebook.com/StichtingFEIN

Foto: Noordwijk Marketing