KATWIJK – De Kattukse Nach geeft jong, lokaal talent de kans om te spelen voor een groot publiek. Op woensdagavond 26 april vindt alweer de tiende editie van dit Katwijkse festival plaats.

Deze keer niet in de feesttent van het Huis van Oranje, maar op het festivalterrein van het Schuit Koningsdagfestival. Drie jonge Katwijkse bands en twee dj’s presenteren zich aan het Katwijkse publiek en gaan er een feest van maken.

Op het programma dit jaar de pop/rock coverband Nautical Miles Beyond. Deze band, gecoacht door het PopLab van de Muziekschool, staat na wat kleinere optredens in Scum en de Boemerang voor het eerst op een groot podium tijdens een festival.

Ook staat de hiphopper Mick Spek op het podium. Hij stond eerder al tijdens SKA Oud en Nieuw in de FullHouse area.

Als hoofdact komen The Sellouts, voorheen ook wel bekend als Lekker Bezig. Verwacht geen liefdes geneuzel, geen zoetsappige liedjes, maar stampende platen uit de hitparade, en dat allemaal in medleys.

Voor, na en tussen de optredens draait FeestDJ Jaap de hits van de afgelopen jaren. Van 80-ies classic hits tot de nieuwste tracks, alles komt voorbij in een feestmix.

Op de valreep is het nieuwe DJduo Two Faces aan de line-up toegevoegd. Two Faces draait een mengeling van twee soorten muziek; Moombahton & House, ze noemen het moomhouse.

De Kattukse Nach start dit keer al om 19:00 uur en gaat door tot 23:00 uur. De toegang is gratis en iedereen van alle leeftijden is van harte welkom om mee te komen feesten. Let op: onder 18 geen alcohol. Bij de ingang wordt op leeftijd gecontroleerd, dus neem je ID-bewijs mee.

Comments

comments

DELEN