Het is inmiddels een traditie geworden: het zomerse golftoernooi van Lions Club Rijnsburg-Valkenburg. De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang, want het elfde ‘Rijnsburgs Open’ vindt plaats op dinsdag 24 mei. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan het verpleeghuis De Wilbert in Katwijk.

Er wordt een PAR-3 9-holes baan uitgezet, de deelnemers zullen dit parcours tweemaal lopen. De Lions Club zorgt voor een compleet programma met een golfwedstrijd, koffie en andere drankjes en afsluitende een uitgebreid warm chinees buffet. De eigen bijdrage bedraagt 65 euro per persoon, dit is ‘all inclusive’: koffie, drankjes en buffet. Het toernooi start om 13.00 uur met ontvangst in het clubhuis van IJsclub ‘t IJswaerd en wordt rond 18.00 uur afgesloten met een prijsuitreiking. Na afloop is er een uitstekende gelegenheid om na te praten in ’t IJs Waerd onder het genot van een drankje bij een gezellig buffet, het geheel wordt omlijst met een muzikale surprise. Als u uw partner wil laten meegenieten van het buffet, dan kan dat voor een gereduceerd tarief.

Veel leden van serviceclub Lions Club Rijnsburg-Valkenburg zullen aanwezig zijn om het evenement letterlijk in goede banen te leiden. Het golftoernooi wordt onder meer ondersteund door de Raad Makelaar uit Rijnsburg, daarnaast is er ook veel belangeloze medewerking van anderen. Zo worden het terrein beschikbaar gesteld door Thomas de Mooij, de Rijnsburgse Boys, Korfbalvereniging Madjoe en de Rijnsburgse IJsclub. Jan Paauw, lid van de golfcommissie van de Lionsclub, is samen met Rob van der Burg druk bezig met de velden: “Het is ieder jaar een hele klus, maar we doen het graag voor het goede doel! In mijn tuin komt ook weer een kleine bar waar de deelnemers even kunnen pauzeren. Dat is altijd heel gezellig!”

De opbrengst gaat natuurlijk, zoals dat bij elke activiteit van de Lions Club Rijnsburg-Valkenburg het geval is, naar een goed doel. Ditmaal is er voor verpleeghuis De Wilbert gekozen, waar een tuin ingericht zal worden. Door deze op de goede manier aan te leggen kunnen de bewoners te midden van de geplante bloemen en struiken hun broodnodige wandelingetjes doen. Want bewegen is voor iedereen gezond.

Inschrijven voor het golftoernooi is mogelijk tot 20 mei. U kunt uzelf en eventuele partner(s) opgeven via het aanmeldingsformulier op de website van de Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg: www.lcrv.nl. Tussen 13.00 uur en 13.15 kunt u zich aanmelden bij de wedstrijdleiding bij het clubhuis van ’t IJswaerd op het Sportpark De Middelmors aan de Noordwijkerweg in Rijnsburg. De betaling van het toernooi kunt u ter plaatse doen.

winnaars 2015

Foto: De winnaars van vorig jaar

Comments

comments

DELEN