Lionsclub Rijnsburg Valkenburg heeft afgelopen dinsdag nog één keer stil gestaan bij het feest dat zij afgelopen zomer organiseerde in de aanloop naar de jaarlijkse Flower Parade.

De netto opbrengst hiervan werd na afloop van de maandelijkse vergadering in feestelijke sfeer uitgereikt aan de vertegenwoordigers van de goede doelen die hieraan verbonden waren.

Allereerst kwamen de dames Tanja en Willeke van de Rijnsburgse Gym en Dansvereniging “DWS” naar voren. De leden van deze vereniging hebben tijdens de feestavond in augustus meegeholpen om de opbrengst te verhogen door enthousiast loten te verkopen. Zij kregen een cheque van 1.000 euro uitgereikt door voorzitter Hans Bleichrodt van de Lions voor de aanschaf van nieuwe materialen.

Daarna was het de beurt aan het Steunpunt Mantelzorg. Vertegenwoordigster Asli en haar collega kregen een cheque van 2.000 euro als bijdrage voor de “Dag van de Mantelzorg”.

De laatste cheque ging naar de “Stichting Gehandicaptenvervoer Katwijk”. Zij zijn al een tijdje bezig om te sparen voor een nieuwe bus om tochtjes mee te maken. Met de cheque van 11.000 euro was het bedrag voor de aanschaf rond en kon de bus ook daadwerkelijk gekocht worden.

Onder groot applaus van de aanwezige Lions werden alle cheques uitgereikt en werd er een toast uitgebracht op het goede resultaat.