Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning mocht dinsdagavond 11 oktober uit handen van de Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg een cheque ontvangen van 1000 euro. Dit bedrag wordt gebruikt voor het entertainment tijdens de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 12 november in Tripodia.

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning is verheugd om ook dit jaar weer de dag van de mantelzorg te mogen organiseren in opdracht van de gemeente Katwijk.

Gezellige middag
Het belooft wederom een gezellige middag te worden waar mantelzorgers even los kunnen zijn van de zorg en andere mantelzorgers kunnen ontmoeten onder het genot van een lunch en divers entertainment. Ook zal dit bingo dit jaar niet ontbreken. Inloop vanaf 12.00 uur. De bijeenkomst eindigt rond 16.15 uur.

Praktische informatie
Aanmelden voor deze middag is verplicht, er worden geen persoonlijke uitnodigingen meer verstuurd. Inschrijven kan vanaf 3 oktober tot 8 november via de frontoffice van het Welzijnskwartier, tijdens kantooruren op 071-4033323 of via de website www.welzijnskwartier.nl/activiteiten. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus vol=vol. Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom.

lionsclubmantelzorg

Comments

comments

DELEN