Lionsclub Rijnsburg Valkenburg heeft tijdens haar bijeenkomst stil gestaan bij de succesvolle acties die zij het afgelopen jaar organiseerde voor de lokale goede doelen. De netto opbrengst hiervan, totaal 17.500 Euro werd na afloop van de maandelijkse vergadering in feestelijke sfeer uitgereikt aan de vertegenwoordigers van de goede doelen die hieraan verbonden waren.

Allereerst kwam Rob Hoppers namens de Wilbert naar voren. De volledige opbrengst van het jaarlijkse golftoernooi van de Lions komt ten goede aan de Wilbert . Hij ontving uit handen van Lions-president Sietze Dijkstra een cheque van € 3.500,- bestemd voor het inrichten van de tuin van De Wilbert.

De opbrengst van het feest voorafgaand aan de Flowerparade afgelopen zomer ging naar meerdere lokale goede doelen. Een cheque van € 1.000,- werd in ontvangst genomen door Arjan Dronkert die de gift gaat besteden aan Duchenne (dmv fietstocht). € 2.500,- werd in ontvangst genomen door Jan Prins voor Jarikin, een , gemeenschapsopbouw in Haïti. Daarna kwam Martin van de Vijver van World Servants naar voren. Hij ontving een cheque van € 1.500,- voor een opvanghuis voor jongeren in Guatemala.

De klapper van € 8.000,- ging naar het goede doel Huntington voor de aanleg van een belevingstuin. Tot slot kreeg Asli Filiz van het Welzijnskwartier een bedrag van € 1.000,- voor het organiseren van een evenement op de Dag van de Mantelzorg op 12 november a.s.

Onder groot applaus van de aanwezige Lions werden alle cheques uitgereikt en werd er een toast uitgebracht op het goede resultaat. Meer informatie over de Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg vindt u op www.lionsrijnsburg.nl.

Comments

comments

DELEN