Zaterdag 30 december kunt u van 10.00 – 18.00 uur live radio horen, zien en beleven met al uw zintuigen. Elk kwartier vertelt een radiomaker in de studio over zijn / haar programma, laat een favoriet lied of muziekstuk horen en… spreekt een wens uit voor 2018. De deur bij RTV Katwijk staat voor u open om dit mee te beleven. Kom lekker langs, oliebollen, koffie en thee wachten in de kantine op afnemers.

Een mooi moment om uw favoriete programmamaker(s) ‘in het wild’ te ontmoeten op de drempel van het nieuwe jaar. Dus als u bij RTV Katwijk binnen komt lopen is dat de tweede drempel die u over gaat. U kan zien en horen hoe er met veel plezier acht uur lang radio wordt gemaakt. En natuurlijk is de kantine, waar u voor eigen rekening verder ook wat kan drinken en eten, de hele uitzending open en… ook voor de derde helft.

Kunt u niet langskomen, maar wilt u het toch met eigen ogen zien? ‘Over de drempel van 2017’ wordt ook live in beeld gebracht door de collega’s van de afdeling ‘Televisie’. Tot zaterdag 30 december, even aanbellen beneden dan doen we graag de deur voor u open!

U vindt RTV Katwijk aan de Rahusenstraat 2a boven de rode grootgrutter tegenover de nieuwbouwwijk. Aanbellen, trap op en boven linksaf en dan komt u vanzelf bij de kantine en wordt u de weg gewezen naar de radiostudio.

Comments

comments

DELEN