KATWIJK – (Bio)medische studenten zijn belangrijk voor de toekomst van de zorg. Daarom is de Rabobank al twee jaar de hoofdsponsor van M.F.L.S.. ‘De samenwerking bevalt beide partijen goed’, aldus Henk Tukker, accountmanager en lid van de Medicidesk. ‘Samen met de Medische Faculteit der Leidse Studenten organiseren we bijeenkomsten, masterclasses en trainingen. Hulp die de studenten goed kunnen gebruiken, voor nu én voor later.’

Activiteiten voor studenten én voor Leiden
M.F.L.S. bestaat uit een groep gedreven medische studenten die naast hun studie veel activiteiten organiseren. Voor hun leden, maar ook voor hun omgeving. Zo organiseerden zij in 2017 de gezondheidsdag ‘Leiden Leeft’. Een dag voor de promotie van gezond leven aan de inwoners van Leiden en omstreken, georganiseerd door (bio)medische wetenschappen. De dag bood honderden bezoekers een gevarieerd programma met verschillende lezingen, workshops, demonstraties en stands. Als partner van M.F.L.S., steunde de Rabobank de gezondheidsdag van harte. Bezoekers werden getrakteerd op heerlijke smoothies. Waar ze eerst zelf voor moesten fietsen.

Langdurige samenwerking
Ook M.F.L.S. is positief over de samenwerking met de Rabobank. Dat resulteerde op woensdag 20 december in een verlenging van het sponsorcontract. ‘Ook in 2018 zijn we weer partners’, geeft Tukker aan. ‘We maken samen met het M.F.L.S. plannen voor diverse activiteiten voor studenten, de zorg en de regio Leiden-Katwijk’.

Comments

comments

DELEN