Proeven van een een muziekinstrument zonder deze gelijk aan te schaffen of een laagdrempelige kennismaking bij de Rijnsburgse dansvereniging DWS of jeugdkoor Ruach?

Dit en veel meer is mogelijk bij de kortlopende cursussen van het culturele workshopprogramma van de Schoolkunstcommissie!

Eerste ronde Schoolkunstcommissie
Alle basisschoolleerlingen kunnen vanaf eind januari weer kennismaken met onder meer schilderen, striptekenen en verschillende muziek- en dansvormen! Inschrijven voor de eerste ronde cursussen kan t/m dinsdag 24 januari. Keuze is er volop: van schilderen tot viool, van akoestische gitaar tot danscursus hip-hop. Dit is slechts een kleine greep uit het programma. Het volledige programma, inclusief data, tijden, locaties, kosten en leeftijdsgroepen is te vinden op www.welzijnskwartier.nl.

Inschrijven

Inschrijven voor de workshops kan uitsluitend via het online inschrijfformulier op de website www.welzijnskwartier.nl. Inschrijving geschiedt volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij, want de workshops zitten snel vol.

Schoolkunstcommissie Katwijk
De Schoolkunstcommissie Katwijk is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Katwijk, Welzijnskwartier, het lokale onderwijs en de lokale verenigingen. Door deze samenwer­king is het mogelijk om een programma van kunst- en cultuuractiviteiten aan basisschoolleerlingen aan te bieden. Alle activiteiten zijn bedoeld om de schoolgaande jeugd kennis te laten maken met de diverse vormen van kunst en cultuur. De schoolkunstcommissie hoopt door deze kennismakingsactiviteiten kunst- en cultuuruitingen onder de jeugd te stimuleren en bij te dragen aan zinvolle vrijetijdsbesteding.