Het is makkelijk en eenvoudig om bibliotheekzaken te regelen op een mobiel of tablet. Er zijn drie handige apps waar bibliotheekleden gratis gebruik van kunnen maken. Zoeken, verlengen, reserveren, e-books lezen en genieten van luisterboeken: dat kan allemaal met de apps van de bibliotheek.

In de maand september staan deze bibliotheek-apps bij Bibliotheek Katwijk in de schijnwerpers. En voor wie wat uitleg wil hebben, organiseert de bibliotheek een feestelijk Appy-hour op zaterdag 17 september in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. De volgende bibliotheek-apps zijn gratis beschikbaar via de App Store en/of in de Google Play Store:

– Bibliotheek Wise App 
Met de Wise-app kunt u gemakkelijk zelf boeken opzoeken, reserveren en verlengen op uw smartphone of tablet. U ziet direct welke materialen u thuis heeft. 
– E-book App
Met de E-book App kunt u als bibliotheeklid gratis duizenden e-books lenen: thrillers, romans, prentenboeken, kinderboeken en non-fictie.
– LuisterBieb App
Gratis genieten van mooie luisterboeken, interessante hoorcolleges, lezingen en interviews. Waar en wanneer u maar wilt. 

Appy-hour op 17 september
Om de bibliotheek-apps te promoten en om mensen te helpen die moeite hebben om de apps op hun mobiele apparaten te zetten, organiseert Bibliotheek Katwijk een Appy-hour. Kom voor uitleg naar het Appy-hour en ontdek hoe handig en makkelijk de bibliotheek-apps werken. Het Appy-hour is op zaterdag 17 september van 11.00 tot 13.00 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Een feestelijke tafel, een slokje en een brokje, twee gastvrije medewerkers die alles weten van de apps en iedereen graag helpen, en overzichtelijke flyers met uitleg over de apps. Schuif gezellig aan, het is gratis.Bekijk alle informatie en de downloadlinks op: www.bibliotheekkatwijk.nl/apps

Comments

comments

DELEN