Afgelopen zaterdag was het de taak voor Madjoe 1 om minimaal éénn punt te pakken tegen KIOS. Zo zou het zeker zijn van handhaving in de 2e klasse. Bij verlies zou Madjoe afhankelijk zijn van de concurrentie.

Na een zeer goede trainingsweek, waarin de tactiek tot in de puntjes werd voorbereid, klonk zaterdag om 15:30 uur het eerste fluitsignaal. Het publiek, dat in grote getale was gekomen, kreeg een waar spektakel voorgeschoteld. In het begin van de eerste helft startten de oranjehemden weliswaar gespannen, maar het kon aan blijven haken bij KIOS.

Tegen het einde van de eerste helft ging het beter draaien bij de thuisploeg, waardoor het ging rusten met een 10-7 voorsprong. Geen vuiltje aan de lucht zo leek het, totdat de tegenstander vlak na rust vijf keer achter elkaar de korf wist te vinden. Zodoende kwam de stand op 10-12 met nog een kwartier te spelen. Maar zoals al vaker bewezen dit seizoen, toonde Madjoe aan een karakterploeg te zijn en wist het zich terug te vechten tot 15-15. Bij deze stand floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd, waardoor Madjoe ook volgend jaar weer in de 2e klasse uitkomt.

Het mag een erg knappe prestatie worden genoemd, dat het vernieuwde en verjongde Madjoe 1 zich dit jaar weet te handhaven met bij vlagen zeer goed spel. Rosanne, Marjolein, Leanne, Nienke, Jeanine, Jasper, Maurits, Matthijs, Merryn, Roelof, coach Jordy en assistent Vincent mogen trots zijn op deze prestatie en willen de supporters bedanken voor de steun! Tot volgend seizoen!

Comments

comments

DELEN