Deze herfstvakantie strijkt Magic Circus, het Nederlands Stadscircus neer op het Vuurtorenplein in Noordwijk. Van woensdag 19 t/m zondag 23 oktober is de show Sottosopra dagelijks om 16.00 uur te beleven. Sottosopra is Italiaans voor ‘ondersteboven’. De internationale cast van acrobaten zal regelmatig ondersteboven in de piste én hoog erboven schitteren. In ruim 100 minuten zetten zij uw wereld even op z’n kop. Gaat dat zien!

Een acrobaat die als een vlieg tegen het plafond van de tent loopt. Een Zuid-Amerikaanse schoonheid die in kopstand rondjes draait op een trapeze zonder vangnet. En een acrobaat die op een wankele toren van stoelen een handstand maakt. Reuze spannend én allemaal ondersteboven!

Gelukkig heeft Clown Jofri hoogtevrees en blijft hij met beide benen op de grond. Deze Nederlands kampioen goochelen en clownerie is het gezicht van het Magic Circus en heeft heel wat frisse ideeën in zijn hoge hoed gestopt. Het resultaat is een fontein aan komische en romantische gebeurtenissen die het publiek soms letterlijk niet onberoerd laten.

Hij wordt omringd door een groep veelzijdige internationale artiesten. Zij verrijken de voorstelling met oosterse mast-acrobatiek, wervelende hoela hoep, krachtige handstanden plus meeslepende magie, illusionisme en Lilly, de slimste geit van Nederland. Zij laat zien dat dieren anno 2016 nog steeds een plaats verdienen in een moderne circusshow.

Magic Circus staat er om bekend geen gewoon circus te zijn. De voorstellingen zijn altijd snel, flitsend en modern met steevast een boodschap die je niet hoeft te zien, maar waar je wel wat mee kunt. Magic Circus biedt een andere kijk op circus en daarmee ook op ons jachtige dagelijkse leven. Laat Magic Circus je met Sottosopra ondersteboven blazen. Het helpt!

Ieder kind die twee kastanjes of twee eikeltjes meeneemt naar de circuskassa krijgt €2,- korting op hun kaartje. De circuskassa is een uur voor iedere show geopend en vanaf een kwartier voor aanvang kunnen de plaatsen worden ingenomen. Tickets zijn te koop bij alle vestigingen van Primera en online op www.magic-circus.nl. Kom langs om te genieten, laat het Magic Circus je wereld op z’n kop zetten!

Comments

comments

DELEN