Op 2 maart van 10.00-12.00 uur start het Mamacafé Katwijk.

Het Mamacafé is de plek waar moeders met hun kinderen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en inspiratie op kunnen doen in de opvoedingvan hun kinderen en het ouderschap.

Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee kunnen (aanstaande) moeders in gesprek komen met elkaar, terwijl de kinderen veilig kunnen spelen met anderen kinderen. Tijdens de mamacafés behandelen we regelmatig een thema, waarvoor we soms ook een spreker uitnodigen om informatie te geven.

Op 2 maart zijn mama’s en kinderen van harte welkom bij de feestelijk opening van het Mamacafé, waar naast veel gezelligheid met elkaar ook leuke prijzen te winnen zijn. En… natuurlijk zijn we benieuwd naar thema’s ter invulling van de aankomende Mamacafés. Vaders zijn ook van harte welkom.

Het Mamacafé wordt maandelijks georganiseerd op de eerste woensdag van de maand, van 10.00-12.00 uur, Huys te Britten, Noordduinseweg 17, Katwijk.

Het Mamacafé is een gezamenlijk initiatief van het Centrum voor Jeugd en Gezin, Welzijnskwartier, Verloskundigenpraktijk Katwijk en een aantal enthousiaste moeders uit Katwijk.