Zaterdagavond 5 november werd het allereerste koppeltoernooi afgewerkt bij de Katwijkse Dartvereniging. Met een maximale opkomst van 32 koppels (64 darters) ging het toernooi om 19:30 van start. Sassenheimers Mathijs de Vos en Perry Noordermeer gingen er uiteindelijk met de winst vandoor.  Ze versloegen in de finale Alex Mos en Dustin Straver met 5-3.

De troostfinale werd een Kattukse clash tussen koppel Ferry Slingerland/Elmer Kralt en Piet Parlevliet/Mart van Beelen. Het eerstgenoemde koppel trok uiteindelijk aan het langste eind en won de partij met 4-2.

De finale in de verliezersronde werd wederom een Kattuks onderonsje tussen de koppels Mart Zuijderduijn/Sander Meijvogel en Gerard Westra/Kees Zuijderduijn. Laatst genoemde koppel kwam op een riante 1-3 voorsprong maar verspeelde de voorsprong en gingen pijnlijk met 4-3 onderuit.

De Hoogste finish werd dit toernooi gegooid door Alex Mos (Leiderdorp) hij gooide in de 1/8 finales 139 uit. De 180ers bleven dit toernooi een klein beetje achterwegen slechts 6x werd er 180 gegooid.

Voor meer darts in Katwijk surf dan naar www.dekatwijksedartvereniging.nl

 

Comments

comments

DELEN