KATWIJK – Vraagt u zich weleens af of uw woning goed is beveiligd tegen woninginbraak? Kom dan naar de voorlichtingsavond op donderdag 26 oktober in de Burgt in Rijnsburg. De koffie staat om 19.00 uur klaar en de avond start om 19.15 uur.

‘De deur op slot’ en ‘de ramen dicht’ zijn vanzelfsprekende zaken waar u ongetwijfeld goed op let. Maar wat kunt u nog meer doen? Op deze avond krijgt u tips om het risico op een inbraak te verkleinen. Naast de politie spreekt ook een ex-inbreker over zijn ervaringen en na afloop is er een informatiemarkt waar u tips kunt krijgen over het beter beveiligen van uw woning.

Iedereen is welkom!
Alle inwoners van de gemeente zijn welkom op de voorlichtingsavond. De inwoners van Rijnsburg en een gedeelte van Katwijk aan den Rijn zijn met een brief uitgenodigd, omdat hier op dit moment meer inbraken plaatsvinden. Tijdens de avond zorgt de politie voor extra toezicht in de wijk.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 25 oktober via oov@katwijk.nl of via tel. 071 406 5873. Komt u naar de voorlichtingsavond? Vergeet niet in huis een lichtje aan te laten en alles goed af te sluiten.

Programma
19.00 uur Inloop met koffie/thee
19.15 uur Start en welkomstwoord door burgemeester Cornelis Visser
19.20 uur De politie licht toe: Verdachte situatie of inbraak? Bel 112, daar vang je boeven mee!
19.40 uur Pauze met koffie/ thee
20.00 uur De praktijk: ex-inbreker vertelt!
21.00 uur Informatiemarkt
21.45 uur Einde

Verdachte situatie of inbraak? Bel 112!
Het telefoonnummer 112 is er ook om verdachte situaties of inbraken door te geven.

Comments

comments

DELEN