Een meerderheid van de gemeenteraad is voor het verplaatsen van het Viskiosk aan het Andreasplein. De kiosk is sinds enkele jaren geheel vernieuwd en dient nu alweer verplaatst te worden.

Op Gemeentebelangen na, stemde bijna alle oppositiepartijen tegen de verplaatsing, maar de meerderheid van CDA, CU, SGP en dus ook gemeente belangen stemmen voor verplaatsing. De kiosk dient verplaatst te worden vanwege de herinrichting van het winkelcentrum, en daarmee het Andreasplein.

Wat de kosten van de verplaatsing zullen zijn is nog niet bekend, de wethouder gaat een financieel voorstel doen.
De kosten komen voor rekening van de gemeente.

Foto: Takeaway via WikiMedia

Comments

comments

DELEN

4 REACTIES

 1. Totaal geen vissie, Kattuk. Eerst een plein herinrichten, dan toestemming geven om dit overheersende gebouw op dat plein te herbouwen, dat ook al fout was, en nu weer opnieuw het plein herinrichten en de viskolos verplaatsen.

  • dat heet voortschrijdend inzicht Huig, maar dan moet het college eerst inzicht hebben waarop het kan voortschrijden. Tja

   • Je vergeet op dat punt ook de meerderheid in de raad, die hiermee heeft ingestemd.
    En voor de verplaatsing is trouwens een bouwvergunning voor nodig. Daar kunnen nog bezwaren worden ingediend. Vertraging. Is daar ook rekening meegehouden? Of is dat vooraf al met omwonenden gecommuniceerd?
    De gemeente heeft zelf deze problemen in het verleden over zich heen geworpen en nu zitten ze op de blaren.

Comments are closed.