Wil jij kans maken op een Meet and Greet met Zomaer? En wil je op de foto met Robin, Bart en Thomas van Zomaer? Houd dan Facebook en Twitter van het RTV-Katwijk radio-programma The Hangout heel goed in de gaten!

The Hangout is hét jongerenprogramma van de regio Katwijk en Leiden. Iedere zaterdag van 22:00 tot 00:00 uur draait The Hangout nieuwe muziek. Daar horen soms ook gasten bij, zoals op 12 september, als Zomaer naar Katwijk komt. De uitzending is in de tv studio en zal live op tv worden uitgezondenl

Zomaer is een populaire Nederlandse band bestaande uit de drie jongens Robin, Bart en Thomas. Hoe ze klinken? Pak een vleugje Nielson, een wolkje Nick & Simon, een hapje Acda en de Munnik en giet het geheel af met een One Direction sausje. Vrolijke, aanstekelijke zelf geschreven nummers en covers met harmonieuze samenzang. In september brengt de band een nieuwe single uit. Deze single is speciaal geschreven voor de Miss Nederland verkiezing op 7 september. Het is niet de eerste single die Zomaer uitbrengt. Vier maanden geleden was er de single Misschien verliefd. Deze stond nog dezelfde dag op nummer 3 in de Itunes hitlijst.

Behalve van muziek zijn de jongens van Zomaer ook heel bekend van YouTube. Ze zijn niet alleen de vaste gezichten van Ponkers, maar Zomaer heeft ook een eigen YouTube-kanaal, Zomaerofficial, met meer dan 27.000 abonnees.

Hoe win je?
Ontmoet Robin, Bart en Thomas van Zomaer bij RTV Katwijk. Ga met hen op de foto en praat met ze! Hoe win je? Houd onze Facebook en Twitter goed in de gaten, deze week zullen we bekend maken hoe JIJ kans maakt om de Meet and Greet te winnen!
https://www.facebook.com/Radio.Katwijk.

Bron foto: https://www.facebook.com/zomaerofficial?fref=photo&sk=photos

Comments

comments

DELEN