Vrijdag 1 juli opende Rabo Meet & Grow Flora in het gebouw van Royal FloraHolland Rijnsburg, aan de Laan van Verhof 1 in Rijnsburg. Rabo Meet & Grow Flora is er om advies te geven, kennis te delen, tot financieringsoplossingen te komen en betalingsverkeer efficiënt(er) in te richten. Speciaal voor ondernemers in de bloemenbranche. Daarnaast stellen de adviseurs van de bank graag hun netwerk ter beschikking.

Wat is Meet & Grow
Met Rabo Meet & Grow Flora biedt Rabobank Leiden-Katwijk ondernemers de mogelijkheid op een laagdrempelige manier adviseurs te ontmoeten en kennis en netwerken te gebruiken bij de ontwikkeling en groei van hun onderneming. Laagdrempelig, want het maken van een afspraak is niet nodig, maar wel mogelijk als een ondernemer dit op prijs stelt. En vrijblijvend, want de bank heeft graag een aandeel in de ontwikkelingen van ondernemingen.

Dichtbij
Erik Versnel, directeur Bedrijven bij Rabobank Leiden-Katwijk, is trots op de nieuwe adviesvestiging. “In tijden waarin onze klanten steeds meer van onze dienstverlening digitaal gebruiken is het belangrijk hen op een andere manier te ontmoeten en dichtbij te zijn. Niet meer traditioneel op een bankkantoor, maar juist op de locatie waar zij hun business hebben. In het geval van ondernemers in de bloemenbranche is er geen betere plek dan FloraHolland, denken wij.”

Aanwezigheid
Accountmanagers MKB zijn op donderdag en vrijdag aanwezig van 8:30 uur tot 14:00 uur. Zij zijn aanwezig in kamer M1.76, dit is om de hoek van de tribune en de kantine, schuin tegenover de kapper.

Comments

comments

DELEN