KATWIJK – Dit jaar stond voor de Katwijkse Zeeverkenners in het teken van de mega-investering in 30 nieuwe slaaptenten. Maar liefst 50.000 euro was nodig om de 30 benodigde slaaptenten te vervangen. Door de inzet van alle vrijwilligers, de opbrengsten van de grootse loterij tijdens de open dag en de bijdragen van verschillende sponsors en fondsen is het gelukt om het volledige bedrag bij elkaar te krijgen.

Eigen ontwerp
In de afgelopen periode zijn verschillende zeeverkenners actief geweest met het uitwerken van de laatste details van het ontwerp van de nieuwe tenten. Met dit ontwerp heeft de Katwijkse Zeeverkenners een unieke tent bedacht die nu door een tentmaker in productie genomen zal worden. De verwachting is dat deze in het voorjaar van 2018 geleverd zullen worden, zodat deze tijdens de eerste voorjaars/zomerkampen in gebruik genomen kunnen worden door de 420 zeeverkenners.

‘Sponsors bedankt’
De afgelopen maanden hebben de zeeverkenners veel werk verzet om geld bijeen te brengen en dit heeft geresulteerd in verschillende sponsorbijdragen, waarbij met name de Rotary Noordwijk Duin- en Bollenstreek (15.000 euro) en Fonds 1818 (ca 13.000 euro) een belangrijke duit in het zakje hebben gedaan.

Comments

comments

DELEN