Van maandag 2 mei t/m vrijdag 13 mei is het weer Meivakantie in de regio. In zwembad Aquamar is er elke dag wat leuks te beleven. Ook is vanaf 1 mei het buitenbad geopend en op Eerste en Tweede Pinksterdag is het zwembad open van 10.00 tot 16.00 uur. Bekijk hier ons activiteitenprogramma:

Maandag 2 mei: Piratenbaai
Een piratenschip is zijn kostbare lading verloren in het sportbad. Duik jij de meeste schatten van de bodem Maak kans op een prijs! Het bad is geopend vanaf 12.00 uur en de activiteit start om 13.00 uur in het sportbad.

Dinsdag 3 mei: Aquadance
Vanmiddag organiseert dansjuf Debby weer een spetterende workshop Aquadance in het recreatiebad. dans mee op de leukste hits! Het bad is geopend vanaf 12.00 uur en de activiteit start om 13.00 uur in het recreatiebad.

Woensdag 4 mei: Zwembingo
Speel vanmiddag mee met de spetterende zwembingo in het recreatiebad. Heb jij als eerste een volle kaart? Maak kans op een prijs! Het bad is geopend vanaf 12.00 uur en de activiteit start om 13.00 uur in het recreatiebad.

Donderdag 5 mei: Hemelvaart
Vandaag is het zwembad geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Vrijdag 6 mei: Workshop Suppen
Surfschool Katwijk organiseert vanmiddag een wervelende workshop Stand Up Paddeling (suppen) in het sportbad. Wie blijft het langst rechtop? Het bad is geopend vanaf 12.00 uur en de activiteit start om 13.00 uur in het sportbad.

Maandag 9 mei: Spijkerbroek hangen
Heb jij sterke armspieren? Doe dan vanmiddag mee met het spijkerbroek hangen in het recreatiebad. Wie het langst blijft hangen wint een prijs! Het bad is geopend vanaf 12.00 uur en de activiteit start om 13.00 uur in het recreatiebad.

Dinsdag 10 mei: Zwemdoolhof
Kom vanmiddag spelen in het zwemdoolhof in het sportbad. Het doolhof is geschikt voor jong en oud en belooft een middag vòl zwemplezier! Het bad is geopend vanaf 12.00 uur en de activiteit start om 13.00 uur in het sportbad.

Woensdag 11 mei: Bandenpolo
Vanmiddag spelen we weer een potje bandenpolo in het sportbad. Maak een team en scoor al peddelend in je opblaasband zoveel mogelijk punten. Het bad is geopend vanaf 12.00 uur en de activiteit start om 13.00 uur in het sportbad.

Donderdag 12 mei: Buikschuifbaan
Vanmiddag staat er een mega-buikschuifbaan op het perron van het sportbad. Glijd jij helemaal tot het einde van de baan? Het bad is geopend vanaf 12.00 uur en de activiteit start om 13.00 uur in het sportbad.

Vrijdag 13 mei: WaterWipWap
Kom vanmiddag schommelen en spelen op de enorme waterwipwap in het sportbad. Wie blijft het langst zitten? Het bad is geopend vanaf 12.00 uur en de activiteit start om 13.00 uur in het sportbad.

Vrijdag 13 mei: Zomerkriebels Pool Party
Het recreatiebad is vanavond sfeervol verlicht als zomerse discotheek en er is een echte DJ aanwezig die de laatste hits draait. Het bad is geopend vanaf 18.00 uur, het feest begint om 19.00 uur. Ben je lid van Club Aquamar? Dan zwem je op vertoon van je clubkaart elke vrijdagavond voor maar €4,00. Ook lid worden? Dit kan gratis bij de receptie van zwembad Aquamar.