REGIO – Woensdag 17 mei is er een gratis ‘startersdag Leidse regio’ in het ID College in Leiden. Deze dag bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud. De ondernemersdag wordt georganiseerd door Startersdagen.com in samenwerking met Economie071. Meld je nu aan voor deze inspirerende dag.

Belang van deze dag
70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van deze startersdag. Het evenement bestaat uit een avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals financieel advies, ondernemersplan, klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding en rechtsvormen.

De startersmarkt bestaat uit meerdere landelijke en regionale kennispartners en deze worden afgewisseld met meerdere rondes van kennissessies in de vorm van presentaties, workshops en masterclasses. Afsluitend vindt er een aangeklede netwerkborrel plaats.

Aanmelden
Het officiële programma start om 18.45 uur. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor een optioneel broodjesbuffet. Deelnemen aan de startersdag is geheel gratis. De kosten voor het broodjesbuffet bedragen 9,50 euro per persoon. Aanmelden kan via www.startersdagen.com/Leiden2017. Hier staat ook meer informatie over de avond, de standhouders, de seminars en sprekers tijdens het evenement.

Comments

comments

DELEN