Op de valreep werd er door de Oranjevereniging en de jeugdafdeling van HSV Brittenburgh nog een sponsor gevonden voor de jaarlijks terugkerende Oranje viswedstrijd.

Hengelsport Ons Stekkie, onderdeel van Stichting Jan Exploitatie Maatschappelijke Doelen, nam het stokje over van Joey Meijvogel en zorgde voor de financiering van de benodigde bekers en versnaperingen. De weergoden waren de vissers en hun begeleiders goed gezind. Vol verwachting zaten zij met hun hengels en aas aan de waterkant. Net toen een ieder dacht dat de wedstrijd zonder vangst en winnaar zou eindigen, wist Mitchel de Jong toch nog een visje binnen te halen. Om 20.00 uur werd het eindsignaal gegeven en konden de vissers hun prijs met bijbehorend lekkers bij de stand ophalen.

Daar was voorzitter Harry Minnee namens de Oranjevereniging aanwezig om de winnaar de fel begeerde wisseltrofee van wijlen Piet Meijvogel te overhandigen met
bijbehorende beker om te behouden. Mitchel de Jong wist hem net als vorig jaar weer te bemachtigen. Moe, koud maar voldaan gingen de jeugdige vissers met aanhang weer naar huis.

oranje viswedstrijd