Voor het eerst in het bestaan presenteert toneelvereniging Mimiek’s Theater alle voorstellingen en data van het nieuwe theaterseizoen. In 2016/2017 worden er – inclusief de besloten voorstelling van de allerjongsten – vijf verschillende producties gespeeld.

Sinds vorig jaar huist de vereniging in het Dorpshuis van Valkenburg en heeft daar inmiddels al vijf producties gespeeld. Dat de verhuizing naar de nieuwe locatie succesvol is geweest blijkt wel uit het aantal bezoekers dat de voorstellingen trekken. “De locatie en faciliteiten zijn gloednieuw en de zaal is heel lekker om in te spelen. Zowel wij als onze bezoekers zijn heel tevreden”, aldus de, tevens gloednieuwe, secretaris Kees Barnhoorn.

Nieuw: voorverkoop
Nieuw dit seizoen is de voorverkoop van de kaartjes. “Voorheen werkten we met een reserveringssysteem. De kaartjes konden dan op de avond van de voorstelling aan de kassa worden opgehaald. Helaas gebeurde het nog wel eens dat mensen toch niet kwamen. De stoelen bleven dan leeg terwijl we die kaarten nog wel aan anderen hadden kunnen verkopen. Vanaf dit seizoen werken we dan ook met een voorverkoop. De kaartjes kunnen met Ideal-betaling via onze site worden gekocht. Maar we hebben ook twee fysieke voorverkooppunten. Bij het Dorpshuis Valkenburg en Pandora Feest&Funshop op het Bosplein in Katwijk kunnen de kaartjes met contante betaling worden gekocht.”

Revue, revue
De eerstvolgende voorstelling staat op 11, 12, 18 en 19 november gepland. Dan staat er een Revue op de planken. De online kaartverkoop en meer informatie is te vinden op www.mimiekstheater.nl. Daar is ook de gehele speellijst van het komende seizoen te zien.

revue-poster