RIJNSBURG – Volgende week woensdag is de jaarlijkse paardenmarkt. Het gezellige en traditionele familiefeest staat weer bol van de activiteiten. Het uitgebreide programma is te vinden op de website paardenmarkt-rijnsburg.nl maar de hoofdlijnen en bijzonderheden schetsen we hier alvast.

Dinsdagavond is de aftrap met een swingende muziekavond in de Burgt. De oer Rijnsburgse band Casual Company treedt op dus dat belooft een gezellige avond te worden. Op de woensdag zijn er weer veel vertrouwde onderdelen zoals de braderie, de kermis en het ringsteken. Nieuw dit jaar is het terras aan de kop van de Vliet bij het Spinozabeeld. Hier is ook de in- en uitstapplaats van de “Vliet Cruise”. Met een wijntje en een hapje in een sloep over de Vliet varen. Hoe leuk is dat? Op het Koomansplein en het plein van de Wilhelminaschool is van alles te doen voor kinderen tot een jaar of 12.

Dit jaar een BMX- en stuntstepbaan en allerlei leerzame spelletjes. Maar natuurlijk ook een springkussen en de mogelijkheid om een gratis glitter tattoo te laten zetten. Wie het allemaal rustig van bovenaf wil bekijken kan de toren beklimmen. Vanaf twee uur is het de beurt en de oudere jeugd en de jeugdige ouderen. Dan zijn er live optredens van de band Eclips en zanger Bart. Kortom, van 7 uur ’s morgens tot 8 uur ’s avonds hoeft niemand zich te vervelen.

Comments

comments

DELEN