Op zaterdag 20 augustus zal de OranjeVereniging Katwijk aan de Rijn wederom een motortocht organiseren, ook dit jaar hebben we weer een nieuw en uitdagend element toegevoegd.

De startlocatie van de tocht zal zijn bij de Roskam op de Turfmarkt in Katwijk a/d Rijn. De tocht brengt de motorrijder dit jaar naar de Zuid Hollandse eilanden. Bij Maasluis gaan we een stukje varen met de pont en dan via Brielle naar een unieke koffielocatie; het strand van Oostvoorne. We vervolgen onze tocht langs plaatsen met welklinkende namen zoals Tinte, Abbenbroek en Zwarte Waal.

Vaardigheden opfrissen
Met uitzicht op de pont van Maassluis kan men de lunch gebruiken. Via Midden Delfland en Pijnacker zal de tocht beëindigd worden op het voormalige vliegkamp Valkenburg. Daar kan iedere motorrijder zijn “roestige” vaardigheden van de bijzondere verrichtingen onder deskundige leiding opfrissen. Voor de meeste van ons is dit een lange tijd geleden, dus neem deze mooie en uitdagende gelegenheid te baat. Deelname aan de bijzondere verrichtingen is vanzelfsprekend op vrijwillige basis.

Solo rijden
Ook dit jaar zal het weer mogelijk zijn om individueel (dus zonder voorrijder) aan de tocht deel te nemen middels een GPS-route. Maar voor degenen die graag met een voorrijder in een groep rijden blijft dit vanzelfsprekend mogelijk. De kosten voor deelname bedraagt 20 euro per deelnemende motorrijder of duopassagier, dit is incl. koffie, lunch, pont en de bijzondere verrichtingen.

Inschrijven
Bij voorkeur inschrijving via de website www.oranjeverenigingkatwijk.nl van 16 juli a.s. tot en met dinsdag 16 augustus a.s. Met de inschrijving via de web-site ontvang je ook de GPS route. Het is natuurlijk ook mogelijk om je aan te melden op de motordag zelf in de Roskam, maar wees dan wel op tijd. Inschrijving op de dag zelf is mogelijk van 07.30 uur tot uiterlijk 08.00 uur, je hebt dan geen GPS route en zult moeten aansluiten bij een voorrijder.

MotortochtKatwijkRijn

Comments

comments

DELEN