Kom naar de Muziek-Instuif bij UNI! Tijdens de Kunstroute die onlangs gehouden is in de Gemeente Katwijk, hebben enkele honderden kinderen van diverse basisscholen een bezoek gebracht aan Chr. Muziekvereniging UNI Katwijk. Speciaal voor deze kinderen, hun ouders, broertjes & zusjes, maar ook voor andere belangstellenden, wordt er op zaterdagochtend 18 juni een Muziek-Instuif georganiseerd.

De Kunstroute was een waar feest bij UNI! Alle kinderen kregen de gelegenheid om muziek te maken op verschillende slagwerkinstrumenten en echte olievaten. Het geluid was oorverdovend en het plezier straalde van de gezichten af.
Tijdens de Muziek-Instuif die in navolging van deze Kunstroute wordt georganiseerd, is jong & oud tussen 10.00-11.00 uur van harte welkom in het clubgebouw van de maar liefst 116-jarige vereniging a/d Ouwehandstraat 39a in Katwijk. Hier kun je dan o.a. zien hoe het er in een écht orkest aan toe gaat, mag je verschillende muziekinstrumenten uitproberen, spelen we een muziekbingo met kans op leuke prijzen en is er de mogelijkheid je op te geven voor vier gratis proeflessen. Kom gewoon eens vrijblijvend langs: samen muziek maken is leuk!

Comments

comments

DELEN