Op 15 juli zal er in Katwijk een nieuw evenement gaan plaats vinden. Op het Duinplein aan de boulevard zal dan de eerste try-out zijn van het Katwijkse Ondernemersplein. Een plein wat georganiseerd is door en voor ondernemend Katwijk.

Niet alleen zijn hier veel startende en reeds gevestigde ondernemers te zien, maar er zal ook een podium zijn waar diverse activiteiten zullen plaats vinden op die dag. Zo word het plein om 11:00 geopend door Arienne Kooter  commercieel directeur Rabobank Leiden-Katwijk. Dit zal ze samen gaan doen met Melanie Kroezen, voorzitster van het Campagneteam Huntington.  Om 14:00 zal er een veiling gaan plaats vinden met verrassende veiling stukken. Dit word door niemand minder dan Radio 2 DJ Jan-Willem Roodbeen gepresenteerd en opgezet. Jan Willem is ambassadeur van Huntington, en wilde ook graag zijn bijdrage leveren aan dit mooie doel.  Wie ook een grote bijdrage levert is Muziekcentrum The Box. Dit Muziekcentrum gevestigd in Valkenburg zet zich al jaren in met de verzorging van “band care”en oefenruimtes voor muzikanten. Dit jaar heeft The Box de samenwerking gezocht met het Ondernemersplein om hier het totale muziek en artiesten programma te omlijsten. The Box is een echt muziekcentrum waar alles op het gebied van muziek gedaan wordt. Dit doen zei al 15 jaar op zeer verdienstelijke wijze. Tevens zijn ze een project gestart “Band Care” waarbij de aandacht en service ligt om bands te ontlasten van veel zorgen. Daarbij zijn ze de laatste jaren ook actief als pop-podium en muziekcafé. Veel artiesten en lokale bands hebben de weg inmiddels naar dit podium gevonden.  De vele band avonden die zei organiseren worden meestal onder het wat oudere publiek bezocht. Gezellige sfeer en goede live muziek is dan ook het uitgangspunt voor een gezellig avondje uit.

Het Ondernemersplein vind plaats op zaterdag 15 juli van 10:00 tot 18:00. Voor meer informatie over muziekcentrum The Box vind u op www.muziekcentrumthebox.nl

Comments

comments

DELEN