Het Katwijkse muziekduo Sandra Plug en Klaas Kuijt van de bluesband AJ Plug zijn beiden getroffen door een ernstige ziekte. Juist op het moment dat hun muzikale carrière flink in de lift zit.

De zangeres kreeg te horen dat ze slokdarmkanker heeft; haar vriend en gitarist heeft suikerziekte en moet binnenkort geopereerd worden. ‘Hoe te behandelen hangt nog even af van een aantal onderzoeken. Ik zal dus voor langere tijd niet kunnen optreden helaas. Jullie zullen ook begrijpen dat ik niet al te vaak op FB te vinden ben, het leven is momenteel een rollercoaster, en gezondheid gaat nu voor alles. Until better days’, schrijft Sandra Plug via haar FB-account, waar ze honderden steunbetuigingen kreeg na het bekend worden van dit schokkende nieuws.

Johan Derksen
Plug en Kuijt kunnen dit jaar sowieso niet optreden en moeten het daarom zonder inkomsten doen. De Katwijkse was ook chauffeur voor voetbalanalist Johan Derksen.

Die organiseert nu een benefietconcert in Assen en Katwijk. Die in Assen is op 10 augustus. Die in Katwijk is nog niet bekend.

Vorig artikelPolitiekids Sjaloomschool afgerond
Volgend artikelDe Vrolijke Noot sluit koorseizoen af met familieconcert