Muziektheater Engelandvaarders zoekt mannelijke spelers in de leeftijd van 20 tot 35 jaar. De audities zijn op vrijdag 30 oktober 2015.

‘Engelandvaarders’ is een geromantiseerde versie van de geschiedenis.

Zowel karakters als situaties zijn fictief maar reëel. Uitvoering is op een locatie aan de Boulevard in Katwijk op 1, 2, 3 en 4 juni 2016.
Het verhaal speelt zich af in de zomer van 1941 als een groep jongens een plan bedenkt om vanuit Katwijk naar Engeland te vluchten in een zelfgemaakte kano om vandaar de strijd aan te gaan met de Duitse bezetter. Makkelijk is dat niet, omdat in Katwijk een klein detachement van de Wehrmacht is gevestigd, die de kust goed in de gaten houdt.

Muziektheater Engelandvaarders zoekt mannelijke spelers in de leeftijd van 20 tot 30 jaar voor de rollen van enkele helden die vanuit bezet Katwijk per kano de oversteek willen wagen naar Engeland, en voor de rollen van Duitse soldaten.
Voor sommige rollen is Duitse spreekvaardigheid een pre. Voor enkele rollen is enige zangervaring eveneens een pre. De repetities zijn op vrijdagavond.
Geïnteresseerden kunnen een auditieformulier aanvragen bij: familieminnee@ziggo.nl