Het Najaarsfeest in Katwijk a/d Rijn: niemand kan er meer omheen. Natuurlijk zijn daar weer de grote evenementen zoals Oranjerock, de KBM Oranjebrink en de Truckrun. Maar ook de sportievelingen komen aan hun trekken met bijvoorbeeld de Megaspektakelrace, kussengevechten en de Mini Triatlon “3 an mekander”. Kortom: voor ieder wat wils.     

Voorzitter Jan de Winter is trots op het programma wat door Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn dit jaar weer in elkaar is gezet. Een week lang activiteiten voor jong en oud, groot en klein. De Winter: “De creativiteit en inzet van onze vrijwilligers is een pluim waard. Maar zeker ook de loyaliteit van onze sponsors, die ons in materiële of financiële zin steunen”.

Het thema dit jaar is “Tirol am Rhein”, wat betekent dat in veel activiteiten de Oostenrijkse deelstaat Tirol centraal zal staan en het publieksevenement op zaterdag 26 augustus geheel in Tiroler stijl wordt gehouden. Daarnaast is er ook op het gebied van cultuur veel te beleven, waaronder het traditionele feestweekconcert met dit jaar Chr. Kamper Mannenkoor D.E.V., optredens van verschillende muziekverenigingen en een Oranjetentoonstelling in De Open Hof.

Naast het programmamagazine is dit jaar ook een digitaal magazine uitgegeven. De Winter: “Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone bij zich en dus vonden wij het tijd voor een digitale versie van de gids, zodat je deze ten alle tijden kunt raadplegen. Daarnaast zijn wij uiteraard actief op Social Media, waaronder een eigen YouTube-kanaal genaamd OV TV”.

De puntjes worden op de i gezet, maar Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn is klaar voor de Najaarsfeesten 2017! Kijk voor meer informatie op oranjeverenigingkatwijk.nl of download het digitale magazine via magazine.oranjeverenigingkatwijk.nl/najaarsgids.

Comments

comments

DELEN