Van maandag 26 juni t/m vrijdag 30 juni 2017 wordt voor de 41e keer de Nationale Zwem4Daagse georganiseerd in zwembad Aquamar. Ben jij die ‘waterrat’ die er nooit genoeg van krijgt om in het water te zijn? Wil je gezond bezig zijn, lekker bewegen en deins je niet terug voor een uitdaging? Zwem dan ook mee!

Meedoen aan de Zwem4Daagse betekent vier dagen elke dag 500 meter zwemmen. Kinderen tot 12 jaar zwemmen 250 meter per dag. Deelnemers van de Zwem4Daagse kunnen dagelijks starten tussen 18.30 en 20.30 uur. Er zijn vijf dagen beschikbaar om te zwemmen, dus op dinsdag starten of een dag overslaan is mogelijk. Het is natuurlijk een uitdaging om alleen mee te doen, maar samen zwemmen met je familie, klas, sportteam of vrienden en vriendinnen is natuurlijk nòg leuker!

Inschrijven voor de Nationale Zwem4daagse kan vanaf maandag 19 juni t/m dinsdag 27 juni, dagelijks bij de receptie van zwembad Aquamar. Op maandag 26 juni wordt de Zwem4Daagse officieel geopend en op donderdag en vrijdag vinden de medaille-uitreikingen plaats. Op de laatste zwemdag van de Zwem4Daagse is er een DJ aanwezig om het evenement muzikaal af te sluiten. Meer informatie over de Zwem4Daagse in zwembad Aquamar vind je op www.sportbedrijfkatwijk.nl

Comments

comments

DELEN