In de week van 22 augustus start het nieuwe cursusjaar van de muziekschool. Laat je muzikale talent tot bloei komen en leer een instrument bespelen. Ontdek wat je kunt met je stem. Of geef je op voor een band of orkest. Voor de meeste cursussen is nog plaats.

De muziekschool is er voor iedereen: van jong tot oud, van beginnend tot gevorderd en van individuele lessen tot groepslessen. Er is altijd een les die bij jouw muzikale talent past.

Er zijn lessen voor kinderen tot en met acht jaar. Er is muziek voor baby’s en peuters. 4-jarigen zetten samen met papa of mama zijn of haar eerste muzikale stapjes. Start in september, iedere woensdag- of vrijdagochtend.

Voor vier tot zes jaar is er spelen met muziek. Spelenderwijs maakt het kind kennis met de wereld van muziek. Vanaf 26 augustus iedere woensdag van 14.30 tot 15.15 uur.

Voor de wat oudere kinderen. Van zes tot acht jaar leren kinderen noten lezen en maakt kennis met instrumenten. Vanaf 26 augustus iedere woensdag van 13.30 to 14.30 uur.

Instrumenten
Laat je muzikale talent tot bloei komen en leer een muziekinstrument spelen! Of je nu van klassiek, pop of jazz houd, bij de muziekschool kun je altijd terecht. Met de meeste instrumenten kun je al vanaf 8 jaar beginnen, met sommige zelfs als eerder. En … je bent nooit te oud om wat te leren, dus volwassenen zijn ook van harte welkom! Je kunt kiezen uit: accordeon, basgitaar, blokfluit, cello, contrabas, dwarsfluit, fagot, gitaar akoestisch en elektrisch, harp, hobo, keyboard, klarinet, piano, trompet, saxofoon, slagwerk (o.a. drums), viool en zang.

Gratis proefles
Iedereen die eens een instrument wil uitproberen kan een gratis proefles volgen. Voor jezelf, voor je zoon of dochter, neef of nicht, collega of klasgenoot. Trek ze over de streep en wie weet sta jij aan de start van een glanzende muzikale carrière! Een telefoontje naar de adminisratie is voldoende om je op te geven (071-4065781). En als je iemand eens een mooi en origineel kadio wilt geven: wat dacht je van een introcursus op een instrument naar keuze.

Bands, ensembles en orkesten
Samen spelen is een feest. Je leert beter luisteren en samen te werken. Bovendien krijg je de kans om op te treden. Schrijf je nu in voor één van deze ensembles: accordeon, blokfluit, djembé, dwarsfluit, saxofoon, strijkers, kinderorkest Bagatelle, salonorkest Divertimento, wereldmuziek en verschillende bands.

Zang
Ontdek wat je kunt met je stem. Leer je techniek te verbeteren en ontwikkel je muzikaliteit. Je kunt je aanmelden voor zangles pop of klassiek. Je kunt natuurlijk ook samen zingen in een koor. Kies maar uit
– Zangklas ‘do re mi’: van 4 – 7 jaar
– Koorklas: van 7 – 12 jaar
– Kinderkoor Cantar: 12 – 16 jaar
– Jeugdkoor Cantar: 16 – 20 jaar
– Vrouwenkoor Canzonetta
– Zangensemble

Poplab
Hier komt alles voor pop, rock en jazz samen. Leer meer over bandcoaching en evenementen. En wat dacht je van de speciale popmodules die o.a. gaan over songwriting, podiumpresentatie en samenspelen. Kijk snel op www.poplabkatwijk.nl voor meer informatie.

Tarieven
De gemeente Katwijk vindt het belangrijk dat goed muziekonderwijs toegankelijk is voor iedereen. Daarom zijn de tarieven voor muziekles laag, vooral voor kinderen en de jeugd. Voor gezinnen met meerdere kinderen op de muziekschool en gezinnen met een laag inkomen kunnen profiteren van kortingen. Ook kun je korting krijgen als je lessen combineert. Een overzicht van alle tarieven vind je op: www.muziekschoolkatwijk.nl.

Meer informatie?
Op de website van de muziekschool www.muziekschoolkatwijk.nl vind je uitgebreide informatie over alles wat de muziekschool te bieden heeft, leuke filmpjes etc. Neem een kijkje en schrijf je in! Bel gerust met de adminisratie als je vragen hebt, of wanneer als je je bijvoorbeeld wilt opgeven voor een gratis proefles 071-4065781.

Comments

comments

DELEN